Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Om du fortsätter härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer...

Aktiva filter

1 249,00 kr

Detta fällbara bord Starko är ett väldigt stabilt bord som är lämplig som skrivbord, till lunchrum, vid utbildningar, konferenser och event. Man får välja mellan alternativ såsom silverfärgat eller svart stativ med en bordsskiva i bok, ek, björk eller vit laminerad skiva. Bordet finns i flera mått för att matcha olika behov och har en höjd på 73cm.

230,00 kr

Denna fällbara klappstol Buffalo är väldigt praktisk och lämpar sig för användning vid konferenser, event, utbildningar och föreläsningar bland annat. Sits och rygg är tillverkad i svart vinyl och stativet är en rörställning i krom, men finns att välja grå eller svart stativ också.

1 099,00 kr

Detta fällbara kongressbord är väldigt praktisk att använda sig utav för konferenser, möten och utbildningar, men även lunchrum och andra miljöer. Det finns att välja svart, vitt, silver eller förkromat stativ med bok, ek, björk, grå eller vit melamin bordsskiva. Svart bordsskiva och andra mått går att beställa men då är minsta kvantitet 5 st.

1 500,00 kr

Spira från Lammhults, en stilren stol i högsta kvalitet som är klädd i svart tyg, har kromade ben och delvis plastklädda armstöd. En stol som passar både det stora och det lilla kontoret då den är enkel att ta fram och undan i och med att den är staplingsbar.

Finns även i björkfanér och i brunt och grått tyg. För val av färg, skriv en kommentar i kassans kommentarsfält.

4 000,00 kr

Konferensstol ''Frame Chair Alias'' är en italiensk stilren design av Alberto Meda för Alias. Den har ett underrede i förkromad aluminum och stabil fyrkryssfot samt sittklädsel i svart nätvävt tyg. Den erbjuder komfortmöjligheter såsom de förkromade armstöden, svankstöd och har en snurrbar funktion.

Nypris:

Ca. 10.000:-

Mått:

Höjd: 89cm

Sitthöjd: 49cm
Bredd: 44 cm

1 200,00 kr

Detta snygga, väldesignade och enkla konferensbordet har två vita benstativ och en vit skiva med rundade kanter. Den är rymlig för ca. 8 stolar.

Mått:

Höjd: 180cm

Bredd: 90cm

3 000,00 kr

Denna konferensstol Largo är handgjord och framtagen av Börje Johanson och Robert Tillberg för Johanson Design. Den har en stoppad orange textilklädsel samt förkromad benställning och en hög sittkomfort.

Mått:

Sitthöjd: 46cm
Höjd: 75cm
Bredd: 61cm
Djup: 61cm
5 000,00 kr

Det här är ett stilrent runt konferensbord som ingår i serien Slitz HB-589 med dess snygga design från Skandiform och förkromat pelarstativ, vit kompakt laminerad bordsskiva och svart ram. Den rymmer gott och väl 6 stolar och passar utmärkt att använda som mötesbord.

Mått:

Höjd: 70cm

Diameter: 110cm

10 000,00 kr

Detta begagnade fällbara konferensbord Logon från Wilkhahn designad av Andreas Störiko, är väldigt praktisk att ha med dess enkla funktion att fälla ned bordet så att den inte tar mycket plats alls i rummet. Stativet är tillverkad av aluminium och är svart och kromad, bordet består även av en högtryckt MDF vit skiva.

Mått:

180cm x 100cm

750,00 kr

Fin konferensstol i den klassiska modellen 5000 från Kinnarps. Bekväm stol klädd i grått tyg med vadderad sits och ryggstöd för bästa komfort.

Finns även i orange och limegrön.

Hör av dig till kundtjänsten via Chatt eller 08-800 100 om denna produkt är intressant så berättar vi mer om den.

4 500,00 kr

Ett stilrent runt mötesbord som rymmer sex stolar och kommer från kända Materia i fin kvalité av ek och förkromade fyrkryss stativ. De är i väldigt fint skick och fungerar utmärkt att även använda som matbord.

Diameter: 135cm

17 000,00 kr

Ett konferensbord i hög kvalité och nyskick som är utrustad med två lyxiga powerbox och en vit bordsskiva, fasadkanter samt förkromade stativ. Detta bord passar utmärkt in i stora konferensrum då den är rymlig för 18-20 stolar.

Nypris: Ca. 50.000:-

2 000,00 kr

Ett stilrent svart konferensbord i en specialdesignad form som går att skjuta in mot väggen eller sätta ihop med ett till bord för mer utrymme. Den består av en svart skiva och svart stativ med tre ben i fin kvalité. Den är perfekt för lite mindre mötesrum, men också större ifall man skjuter ihop två stycken.

1 900,00 kr

Denna eleganta MedaSlim-stolen av designern Alberto Meda kommer från Vitra och är gjord av slitstarkt material och ger utmärkt sittkomfort.  Den har en vadderad sits och är stoppad i svart tyg samt har ett vävt nät som ryggstöd. Bakbenen är i förkromat aluminium och den har även armstöd. Den är lämplig i olika områden såsom kontor, konferens, mötesrum med mera.

8 500,00 kr

Detta fräscha konferensbord har en egen lyxig powerbox för att underlätta möten med projektor, datorer med mera. Bordet har en specialdesignad form och rymmer ca. 6-7 stolar. Det finns även en större variant av detta bord som rymmer 8-12 personer. Den består av en vit skiva och vita stativ i fin kvalité.

Nypris: Ca. 20.000:-

6 000,00 kr

Ett konferensbord i hög kvalitet från Johanson Design. Bordet är utrustat med powerbox, vit bordsskiva och fasadkanter. Vita har så kallade t-ben och rymmer sex till åtta personer. 

1 500,00 kr

Speed från Johanson Design är en riktigt snygg konferensstol med attityd. Klädd i ett slitstarkt, limegrönt tyg och med vit ram. Stolen är staplingsbar. 

2 500,00 kr

Nytt mötesbord med ett rejält stativ i krom, fungerar även utmärkt som matbord. Bordsskiva finns i olika storlekar, varmt välkommen att kontakta oss för annan storlek än den på bilden.

1 500,00 kr

Den populära konferensstolen Campus lanserades av Lammhults 1992. Stolen är elegant kurvad och är staplingsbar.

Stolen är klädd i ett grått tyg och benen är kromade. 

Finns även med svart tyg och i björkfanér och mörkbrunt trä.

2 000,00 kr

Fint designade stolar av den danska designern Nanna Ditzel för Fredericia Stolefabrik i modellen Trinidad. Ryggen är designad i ek och även armstöden och följs sedan av en bekvämt stoppad svart sittdyna och benställning i mattkrom. Dessa finlackerade stolar i toppskick passar utmärkt in i olika miljöer såsom konferensrum, mötesrum, som fikastolar med mera.

15 000,00 kr

Vitt fint konferensbord i fin kvalité som är specialbeställd med dess laminerade plywoodskiva och finlackerade kanter. Bord för det stora konferensrummet som rymmer upp till 14 personer. Bordet är utrustat med en powerbox och vita runda ben i stål.

Nypris: Ca. 40.000:-

1 500,00 kr

Den populära konferensstolen Campus lanserades av Lammhults 1992. Stolen är elegant kurvad och är staplingsbar.

Stolen är klädd i ett svart tyg och benen är kromade. 

Finns även i grått tyg och i björkfanér och mörkbrunt trä.

12 000,00 kr

Ett snyggt och rejält bord som passar utmärkt som både mötesbord och matbord. Bordet har en vit, blank bordsskiva i vitt och ett tungt, kromat krysstativ. Rymmer sex till åtta personer. 

3 000,00 kr

Largo från Johanson Design är en i ögonfallande fåtölj klädd i beige textil. Kromat stativ med rund fot som är möjlig att rotera i den ställning som passar.

Finns även i grön och svart. 

Nypris ca 8000 SEK. 

3 000,00 kr

Ellipsformat soffbord med vit bordsskiva och svarta fasadkanter. Snyggt kromat underrede med rund fot. Fint som exempelvis fikabord, mötesbord eller soffbord. 

3 500,00 kr

Konferensstol i imitation av designklassikern Charles Eames EA 119. Mycket snygg stol klädd i svart äkta läder. Stolen har armstöd och funktioner såsom höj- och sänkbarhet samt hjul på undersidan. Stativet är av krom och har 5-kryssad fot.

Nypris ca 15 000 SEK.

12 000,00 kr

Vitt fint konferensbord i hög kvalitet från Horreds. Bord för det stora konferensrummet som rymmer upp till 14 personer. Bordet är utrustat med powerbox, rundade fasadkanter och vita T-ben.

3 500,00 kr

Denna konferensstol är i en unik design av den spanska designern Mario Ruiz och kommer från Dynamobel. Den består av en snygg vit läder sits med ram i vit aluminium och är höj- och sänkbar med hjul på undersidan.

850,00 kr

Vit konferensstol/fikastol som är klädd i vitt skinn och har ett kromat underrede. En väldigt fin design som höjer standarden på ert kontor. En bekväm stol med armstöd och svikt i sitsen. Passar fint på många ställen så som i mötesrum, fikarum eller reception. 

4 000,00 kr

Ett trevligt båtformat konferensbord som rymmer åtta till tio personer. Ett kvalitetsbord från Kinnarps med fasadkanter. Fin bokfärgad bordsskiva i högtryckt MDF. Rejäla ben i grått stål med runda fötter. 

850,00 kr

Snygg konferensstol klädd i slitstark grått tyg och med kromade ben. En bekväm stol som är vadderad och som har ett skönt svikt i ryggstödet. Enkel att plocka fram och undan då den är staplingsbar. 

1 500,00 kr

Spira från Lammhults, en stilren stol i högsta kvalitet som är klädd i brunt tyg, har kromade ben och delvis plastklädda armstöd. En stol som passar både det stora och det lilla kontoret då den är enkel att ta fram och undan i och med att den är staplingsbar. En bekväm stol med stoppad sits och ett välvt ryggstöd i mörkt trä.

Finns även i björkfanér och i svart och grått tyg. 

1 800,00 kr

Snygg konferensstol i modellen Woods från EFG. Den fina stolen har armstöd i ek, ett kromat underrede och finns klädd i ljusgrönt, mossgrönt eller grått tyg. En bekväm stol som är höj-och sänkbar, roterbar och har hjul. 

Hör av dig till kundtjänsten via Chatt eller 08-800 100 om denna produkt är intressant så berättar vi mer om den.

1 800,00 kr

Specialbeställd konferensstol för extra bekvämlighet som är speciellt uppbyggd för rygg komfort och ger svankstöd. Den erbjuder även armstöd och följs av kromade ihopsatta ben som ger ett lätt och härligt gung.

Hör av dig till kundtjänsten via Chatt eller 08-800 100 om denna produkt är intressant så berättar vi mer om den.

750,00 kr

Fin konferensstol i den klassiska modellen 5000 från Kinnarps. Bekväm stol klädd i limegrönt tyg med vadderad sits och ryggstöd för bästa komfort.

Finns även i orange och grå.

Hör av dig till kundtjänsten via Chatt eller 08-800 100 om denna produkt är intressant så berättar vi mer om den.

750,00 kr

Fin konferensstol i den klassiska modellen 5000 från Kinnarps. Bekväm stol klädd i orange tyg med vadderad sits och ryggstöd för bästa komfort.

Finns även i limegrön.

Hör av dig till kundtjänsten via Chatt eller 08-800 100 om denna produkt är intressant så berättar vi mer om den.

4 000,00 kr

Snyggt höj-och sänkbart konferensbord med vit bordsskiva i laminat och med kromade ben. Ger konferensrummet ett prydligt intryck med sin stilrena design. Bordet har svarta kanter och rymmer upp till åtta personer. 

2 500,00 kr

En snygg och ergonomisk kontorsstol/konferensstol i modellen Capisco Puls från HÅG. Capisco Puls har en ergonomisk utformning med en sadelsits med integrerad kudde. Stolen är ljusgrå i plast med hjul och justerbar sitshöjd, sitsdjup och ryggstödshöjd. Gungmotståndet är även det justerbart och låsbart.

1 000,00 kr

Snygg konferensstol från Offecct. Offecct Quilt är en mycket populär kontors-/besöksstol i grönt manchesterliknande tyg, stolsben i kromat stål och armstöd i skinn.

Finns även i mörkblått.

2 000,00 kr

Mycket elegant karmstol i modellen Aron från Lammhults ritad av Love Arbén. Klädd i svart tyg med vadderad sits och ryggstöd för bästa komfort. Stol med rundat ryggstöd som även fungerar som armstöd. Fungerar utmärkt både i fika-och mötesrummet.