Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Om du fortsätter härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer...

Kategorier

Aktiva filter

5 000,00 kr

En fin tre-sitssoffa med unikt utseende. Soffans ryggstöd är quiltat och klädd i ett rosa tyg och resten av möbeln är klädd i ett orange tyg. En soffa av hög kvalitet som blir en färgklick för receptionen eller loungemiljön!

13 000,00 kr

En orange soffa och två fåtöljer från Mitab. Modellen på möblerna heter Director och är ritad av Jurij Rahimkulov. Bekväma möbler med rundade ryggar som inbjuder till sittande i många olika positioner. Möblerna är klädda i ett härligt orange tyg och har gråa ben.

Önskar du att köpa soffa eller fåtöljer separat är du välkommen att kontakta oss. 

12 000,00 kr

Denna sju-sits soffan kommer från Kinnarps och ingår i serien Pio. Den blåa fräscha färgen och det slitstarka tyget ger en modern stil. Storleken är perfekt för ett kontor om man vill ha en social miljö då den rymmer 7 personer där man inte sitter så långt ifrån varann. Placera soffan i väntrummet, vardagsrummet eller liknande, då denna soffa fungerar utmärkt i offentliga miljöer.

20 000,00 kr

Denna soffa av högsta kvalitet är från Lammhults. Modellen heter Sahara och är designad av den kända inredningsarkitekten Gunilla Allard. Den låga sitsen ger en bekväm och avslappnad sittställning. Armstöden är mjukt S-formade för att ge anatomiskt korrekt stöd, och deras kombination av aluminium och trä gör dem både vackra och behagliga att ta i. Sahara har en sits och rygg i slitstarkt vitt läder och ben i aluminium.