Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Om du fortsätter härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer...

Kategorier

Aktiva filter

2 300,00 kr

Stol 8000 har en Synchrone™-mekanism där gungförhållandet mellan sits och rygg är väl synkroniserat för en lugn gungrörelse.

Stolen är en riktig favorit på Europas arbetsplatser. Mer än två miljoner stolar har hittat ut till nöjda användare. En orsak till framgångarna är kombinationen tidlös design, bra ergonomi, rikliga inställningsmöjligheter och den stora valfriheten i anpassning. Denna kontorsstol finns inne med svart underrede och i både blå och även grön färg med små mönster på.

3 000,00 kr

En klassisk svensk arbetsstol med bra komfortmöjligheter med dess arm-, svank- och ryggstöd. Den har även höj- och sänkbara funktioner och separata justeringar för delar såsom armstöden, ryggvinkel med mera. Den har även en justerbar och låsbar gungfunktion. Perfekt för den som sitter hela dagarna och behöver en ergonomisk arbetsstol.

2 700,00 kr

En klassisk svensk arbetsstol med bra komfortmöjligheter med dess nack-, arm-, svank- och ryggstöd. Den har även höj- och sänkbara funktioner och separata justeringar för delar såsom armstöden. Perfekt för den som sitter hela dagarna och behöver en ergonomisk arbetsstol.

2 500,00 kr

Denna svarta stilrena kontorsstol är i fin kvalité och nyskick. Den erbjuder komfortmöjligheter genom dess nackstöd, armstöd, ryggstöd, höj- och sänkbara funktion samt hjul på undersidan som hjälper dig att förflytta dig enkelt. Den har förkromade ben och svart tyg på sitsen.

2 000,00 kr

Denna kontorsstol är i en riktig hög kvalité och toppskick och kommer från Bejot. Ryggstödet är av vävd nät och har förkromade ben. Det finns även armstöd och höj- och sänkbar funktion.

Nypris: 3.500:-

2 800,00 kr

Snygg och ergonomisk kontorsstol från RH i modellen Extend 120 Large. Rygg- och sistvinkeln rör sig samtidigt när du lutar dig. Stolen behåller sina grundinställningar oavsett om du lutar dig framåt eller bakåt och om du jobbar med öppen eller låst gunga. Ett praktiskt alternativ om ni är fler som delar på samma stol. 

3 000,00 kr

Snygg och ergonomisk skrivbordsstol i modellen Modus från Wilkhahn, designad av Klaus Franck. Höj-och sänkbar stol med ett kromat krysstativ. En smidig stol som är snurrbar och har hjul. Stolen är dessutom helt tillverkad i miljövänliga material. Fungerar utmärkt både som skrivbordsstol och konferensstol. 

4 000,00 kr

Globe Concepts så kallade "all inclusive stol" med fotstöd, dubbla ryggstöd tillsammans med två rörliga bord. Häftig stol med unik design som erbjuder en komplett arbetsstation, designad av Peter Opsvik. Du bestämmer var och hur du vill ha borden, att ställa laptopen på eller att vila armen på. Gör sig utmärkt i loungemiljö eller i öppna kontorslandskap för ett roligt inslag som bryter av.

2 500,00 kr

En snygg och ergonomisk kontorsstol/konferensstol i modellen Capisco Puls från HÅG. Capisco Puls har en ergonomisk utformning med en sadelsits med integrerad kudde. Stolen är ljusgrå i plast med hjul och justerbar sitshöjd, sitsdjup och ryggstödshöjd. Gungmotståndet är även det justerbart och låsbart.

3 000,00 kr

Häftig stol med unik design för en inspirerande kontorsmiljö, designad av en av skandinaviens kändaste designers, Peter Opsvik. Den höga sitthöjden och det rundade fotstödet erbjuder rörlighet och maximalt stöd för rygg och axlar. Fungerar ypperligt i exempelvis i loungemiljö eller i öppna kontorslandskap för ett roligt inslag som bryter av. 

Nypris över 6500 SEK. 

3 500,00 kr

RH Logic 400 är ett väldigt bra val av arbetsstol då den har flera funktioner som är lämpliga att ha som kontorsarbetare. Denna ergonomiska stol är verkligen att rekommendera i sådana fall då den har ett luftreglerat svankstöd, har en höj- och sänkbar sits, arm-, rygg- och nackstöd. Denna stol bjuder helt enkelt på bra support. Den är klädd i bekvämt grått tyg och fotkryss i silver och även hjul.

3 495,00 kr

En av marknadens mest ergonomiska arbetsstolar med högsta komfort. Utformningen är snäll mot kroppen då den främjar en variation i sittandet. Här får du svank-och ryggstöd samt armstöd och stolens smala form ger ryggen ett bra stöd samtidigt som axlar och skuldror ges fri rörlighet. Materialet på sits och nackstöd är skinn.

1 850,00 kr

Väldigt snygga och bekväma stolar i svart skinn, kromade armstöd och fotkryss med justerbar sits.
Användningsområdena är många, då den passar som både konferens-/arbets- och besöksstol.

3 199,00 kr

En väldigt skön kontorsstol ifrån Sitland av modellen "Teamstrike". Den unika stolen från Sitland följer kroppens naturliga rörelser och förbättrar både din arbetsdag och allmänna välbefinnande. Stolen är höj-och sänkbar och går att ställa in till fem olika höjdinställningar. Rygghöjden är normal och stativet är i stål och har justerbart gungmotstånd med antichock system. Sitthöjd justering 42-52 cm.

2 800,00 kr

Savo Ikon är inspirerad av funktionalism och enkel design och som alla Savostolar är den utrustad med sittmekanismen Savo Flytande Vipp®. Multidynamisk sitsmekanism som tillåter att du sitter som du vill.

3 500,00 kr

Sign är en av Officelines mest ergonomiska arbetsstolar då dess utformning stimulerar till en variation i sittandet. Det uttalade svankstödet i kombination med ryggstödets smala utformning resulterar i att ryggen får ett bra stöd samtidigt som axlar och skuldror ges fri rörlighet. Nypris: ca 10000:-

3 500,00 kr

Svensktillverkad kontorsstol med högsta ergonomi och kvalitet. Multisynkrongunga som ger ett flexibelt sittande. Vikt och sitsdjupsreglering är standard. Sitsens framkant har en ergonomisk, lätt framåtlutande konstruktion för att underlätta blodcirkulationen i benen när du sitter. Tyg av flamsäkert och slitstarkt kamgarn i 100% ull. Armstöden är justerbara i höjdled och vinklingsbara i sidled.

950,00 kr

Denna bekväma kontorsstol i modellen Volmar från Ikea är klädd i grått och svart tyg med svarta detaljer.
Stolen är utrustad med armstöd, nackstöd och har funktioner som höj-och sänkbar sits, rygg-och armstöd. Låsbar gunga och sittdjupsreglage. I ryggen sitter inbyggt svankstöd. Stolen är testad för 110kg.