Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Om du fortsätter härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer...

Aktiva filter

230,00 kr

Denna fällbara klappstol Buffalo är väldigt praktisk och lämpar sig för användning vid konferenser, event, utbildningar och föreläsningar bland annat. Sits och rygg är tillverkad i svart vinyl och stativet är en rörställning i krom, men finns att välja grå eller svart stativ också.

2 500,00 kr

Det här är ett stilrent runt konferensbord som ingår i serien Slitz med dess snygga design från Skandiform och förkromat pelarstativ, vit kompakt laminerad bordsskiva och svart ram. Den rymmer gott och väl 6 stolar och passar utmärkt att använda som loungebord bland annat.

Mått:

Diameter: 65cm

Finns även i större modell.

5 000,00 kr

En praktiskt, färgglad och slitstark blå fåtölj med två våningsbord där man kan till exempel arbeta med sin dator på ena bordet och lägga kaffekopp på det andra. Som man kan se på bilderna går borden att justera.

Mått:

Sittdjup: 48cm

Sitthöjd: 42 cm

Bordens diameter: 33cm

3 500,00 kr

Denna snygga fåtölj/loungestol från italienska designhuset Arper i modellen catifa-80 med en design av Lievore Altherr Molinahar har en bred sits och även ryggstöd för bästa komfort. Den har även matchande stabila ben i vit färg.

Nypris: 10.000:-

Mått:

Sittbredd: 80cm
Sittdjup: 50cm

900,00 kr

Dessa fikastolar är av italiensk design med dess snyggt designade ryggstöd av Ross Lovegrove i fin kvalité och heter Supernatural för Moroso. De är stapelbara och är gjorda av 100% Polypropylen. Funkar bra att ha de inomhus såväl som utomhus.

Mått:

Höjd: 81cm

Sitthöjd: 46cm

Djup: 51cm

2 400,00 kr

Denna stol Lizz som är designad av Piero Lissoni m. Carlo Tamborini är en väldigt lätt och elegant stol från Kartell. Den har ett unikt material, termoplastisk teknopolymer, samt att den har en fyrkantig kontur meden bred sits och ett brett ryggstöd. Dess material medför att den är tålig mot väder, stötar och repor. Den finns inne i två färger, grön och orange och är även stapelbar.

Nypris: Ca. 4.000:-

Bredd: 49 cm
Djup: 53 cm
Höjd: 74 cm
Sitthöjd: 44 cm
Material:

Termoplastisk teknopolymer

5 500,00 kr

Eleganta och färgglada fåtöljer med kromade ben i en fin design av Fredrik Mattson för Blå station. De har en stamme i kromat stål och ett formgjutet polyuretanskum i tyg. Fåtöljerna är klädda i gul och orange slitstark textil i fin kvalité samt har en bred sits och ryggstöd. De funkar utmärkt i lounge, reception, café med mera.

Mått:

Höjd: 71cm

Sitthöjd: 42cm

Bredd: 50cm

Sittdjup: 49cm

20 000,00 kr

En riktig designklassiker! Fåtöljen Svanen designades år 1958 av Arne Jacobsen för Fritz Hansen och introducerades på SAS Royal Hotel i Köpenhamn år 1960. Svanen var då en tekniskt innovativ möbel bestående enbart av kurvor, helt utan raka linjer - en siluett som liknar en svan.

5 000,00 kr

En fin tre-sitssoffa med unikt utseende. Soffans ryggstöd är quiltat och klädd i ett rosa tyg och resten av möbeln är klädd i ett orange tyg. En soffa av hög kvalitet som blir en färgklick för receptionen eller loungemiljön!

995,00 kr

Fina fåtöljer i modellen Dripp från Skandiform. Fåtöljerna är klädda i textil och följs av grå metallben. Finns i två olika nyanser, en blågrå och en grå. 

3 000,00 kr

Stilfullt soffbord i modellen Breeze från Swedese med en formpressad våg i bordsskivan. Bordet är tillverkat i vitlaserad askfanér med vitlackat stålunderrede. Bordets skiva är inspirerad av en sommarvindpust som som skapar små vågor i bordsduken. 

8 000,00 kr

Metro är en mycket elegant fåtölj från det världskända varumärket Stressless. En fåtölj som blir ett riktigt blickfång var den än står och erbjuder en fantastisk komfort!

Fåtöljen är försedd med en stilren, roterande bas, rena linjer och ett nackstöd för optimal komfort. Klädd i läder av högsta kvalitet och har ett kromat underrede.

Fåtöljen är i nyskick. 

3 000,00 kr

Ellipsformat soffbord med vit bordsskiva och svarta fasadkanter. Snyggt kromat underrede med rund fot. Fint som exempelvis fikabord, mötesbord eller soffbord. 

13 000,00 kr

En orange soffa och två fåtöljer från Mitab. Modellen på möblerna heter Director och är ritad av Jurij Rahimkulov. Bekväma möbler med rundade ryggar som inbjuder till sittande i många olika positioner. Möblerna är klädda i ett härligt orange tyg och har gråa ben.

Önskar du att köpa soffa eller fåtöljer separat är du välkommen att kontakta oss. 

2 000,00 kr

Vitt runt bord från Skandiform i stilren design med kromat stativ och rund fot. Gör sig utmärkt som exempelvis fikabord eller soffbord.

3 500,00 kr

Stilrena fåtöljer i modellen Arriba från Kinnarps. Fåtöljerna är klädda i ett fint och slitstarkt grått tyg och har kromade ben. De bakre benen är snett formade för bättre stabilitet. Dessa fåtöljer passar in i miljöer såsom väntrum eller lounge med mera.

Nypris: ca. 4500:- exkl. moms.

2 500,00 kr

Stilrent runt bord i hög kvalitet från Johanson Design. Fin vit bordsskiva i trä med bruna fasadkanter och ett stativ i krom med rund fot. Passar utmärkt som exempelvis mötesbord, fikabord eller soffbord. 

5 000,00 kr

Mycket snygg och specialdesignad lounge stol designad av Space Copenhagen för Gubi och ingår i serien Stay. De är klädda i gult, grönt eller brunt sammet tyg. Rymlig sittbredd som ger dig ännu mer frihet och bekvämlighet med dess roterbara fot. Passar utmärkt i både offentliga och privata miljöer såsom loungestol, fikastol, besöksstol med mera.

Nypris: ca. 17.000

850,00 kr

Vit konferensstol/fikastol som är klädd i vitt skinn och har ett kromat underrede. En väldigt fin design som höjer standarden på ert kontor. En bekväm stol med armstöd och svikt i sitsen. Passar fint på många ställen så som i mötesrum, fikarum eller reception. 

1 200,00 kr

Fint runt fikabord i modellen Avec från kända EFG. Bordet har en skiva i bok och ett underrede i grått. Passar utmärkt som fikabord eller samtalsbord. 

Finns även med ekskiva och med björkskiva.

600,00 kr

Fin barstol i modellen Frisbee från Kinnarps. Sitsen är vadderad och klädd i slitstarkt brunt tyg. Stolen har fotstöd och ett ovalformat stativ i grått stålrör.

3 000,00 kr

Bond är en snygg och bekväm fåtölj från Offecct. Fåtöljen har ett kromat fyrkrysstativ och är klädd i beige tyg. 

Finns även i svart.

Nypris över 8000 SEK.

1 000,00 kr

Dizzie från Arper är ett nätt och runt soffbord i vitt med fasadkant. Underrede i rejäl grå metall, finns även grönt underrede.

3 500,00 kr

Bond är en snygg och bekväm fåtölj från Offecct. Fåtöljen har ett kromat fyrkrysstativ och är klädd i svart tyg. 

Finns även i beige. 

Nypris över 8000 SEK. 

1 300,00 kr

Fint runt fikabord i modellen Avec från kända EFG. Bordet har en skiva i ek och ett underrede i grått. Passar utmärkt som fikabord eller samtalsbord. 

Mått

Bredd 70 cm

Längd 72 cm

Hör av dig till kundtjänsten via Chatt eller 08-800 100 om denna produkt är intressant så berättar vi mer om den.

750,00 kr

Mycket snygg, stilren mötesstol alternativt fikastol. En bekväm snurrbar stol som är vadderad och klädd i svart läderimitation. Kromat underrede. 

Mått

Längd 82 cm

Sittbredd 46 cm

Sitthöjd 47 cm

Hör av dig till kundtjänsten via Chatt eller 08-800 100 om denna produkt är intressant så berättar vi mer om den.

1 300,00 kr

Fint runt fikabord i modellen Avec från kända EFG. Bordet har en skiva i björk och ett underrede i grått. 

Finns även i ek och bok.

3 000,00 kr

Häftig stol med unik design för en inspirerande kontorsmiljö, designad av en av skandinaviens kändaste designers, Peter Opsvik. Den höga sitthöjden och det rundade fotstödet erbjuder rörlighet och maximalt stöd för rygg och axlar. Fungerar ypperligt i exempelvis i loungemiljö eller i öppna kontorslandskap för ett roligt inslag som bryter av. 

Nypris över 6500 SEK. 

2 000,00 kr

Mycket elegant karmstol i modellen Aron från Lammhults ritad av Love Arbén. Klädd i svart tyg med vadderad sits och ryggstöd för bästa komfort. Stol med rundat ryggstöd som även fungerar som armstöd. Fungerar utmärkt både i fika-och mötesrummet. 

4 500,00 kr

Stilrent bord med mjuka linjer i modellen Bond från Offecct. Fint lägre bord som passar utmärkt i loungemiljö, mötesrum eller fikarum. 

Stativet är i silverfärgat stål och bordsskivan är i vit laminat. 

Hör av dig till kundtjänsten via Chatt eller 08-800 100 om denna produkt är intressant så berättar vi mer om den

1 000,00 kr

Snygg fåtölj från Offecct. Den populära modellen Queen formgavs av Olle Andersson 1997. Fåtöljen har ett fint vadderat mönster och är klädd i rött tyg. Benen är silverfärgade och armstöden är träklädda. 

Hör av dig till kundtjänsten via Chatt eller 08-800 100 om denna produkt är intressant så berättar vi mer om den

1 500,00 kr

Detta bord är ett klassiskt och stilrent bord med vit skiva som följs av ett runt stativ i krom. Detta bord funkar utmärkt i både offentliga och privata miljöer såsom mindre konferensrum, mötesrum, fikabord, köksbord, soffbord eller loungebord.

4 000,00 kr

Mycket fint fikaset i fin kvalité som kommer från Isku i modellen Rudolf. Det som ingår är två stolar i lila läder med fyra kromade ben och det fina bordet från Skandiform med svart skiva, beige ram och fyrkryss krom stativ. Funkar utmärkt i konferensrum, fikarum med mera.

12 000,00 kr

Denna sju-sits soffan kommer från Kinnarps och ingår i serien Pio. Den blåa fräscha färgen och det slitstarka tyget ger en modern stil. Storleken är perfekt för ett kontor om man vill ha en social miljö då den rymmer 7 personer där man inte sitter så långt ifrån varann. Placera soffan i väntrummet, vardagsrummet eller liknande, då denna soffa fungerar utmärkt i offentliga miljöer.

3 500,00 kr

Dessa fräscha och lyxiga konferens-/lounge- stolar kommer från Kinnarps och modellen heter Apollo. De är klädda i väldigt fint ljus beige färgat tyg och följs av mjuka ryggstöd som ger en avslappnande känsla. Dess svarta fot ger även möjlighet till att rotera stolen till den vinkel som passar.


3 800,00 kr

Dessa fräscha och lyxiga stolar i modellen Schelly kommer från BoConcept. De är klädda i väldigt fint lila slitstarkt tyg och följs av ett stabilt ryggstöd som ger en avslappnande känsla. Dess kromade fot ger även möjlighet till att rotera stolen till den vinkel som passar.

4 500,00 kr

Snyggt soffbord från Lammhults i modellen Chicago 3 designad av Gunilla Allard. Bordet består av två våningar i runda frostade glasskivor och en kromad ram. Bordets kromade stativ följs av hjul på undersidan, vilket gör det enkelt att förflytta efter behov och passar perfekt som soffbord, loungebord eller konferensbord.

5 500,00 kr

Dessa fräscha och lyxiga stolar kommer från Kinnarps och modellen heter Apollo. De är klädda i väldigt fint crémefärgat skinn och följs av mjuka ryggstöd som ger en avslappnande känsla. Dess grå fot ger även möjlighet till att rotera stolen till den vinkel som passar.

20 000,00 kr

Denna soffa av högsta kvalitet är från Lammhults. Modellen heter Sahara och är designad av den kända inredningsarkitekten Gunilla Allard. Den låga sitsen ger en bekväm och avslappnad sittställning. Armstöden är mjukt S-formade för att ge anatomiskt korrekt stöd, och deras kombination av aluminium och trä gör dem både vackra och behagliga att ta i. Sahara har en sits och rygg i slitstarkt vitt läder och ben i aluminium.


1 200,00 kr
Stilrent och stabilt Soffbord i stål och glasskiva. Formgiven av Sergio Mazza & Giuliana Gramigna för Cinova. Inköpt på Nordiska Galleriet, 1980-tal.
Produktmått:
Längd: 135 cm
Bredd: 90 cm
Höjd 36 cm