Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Om du fortsätter härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer...

Kategorier

Aktiva filter

1 099,00 kr

Detta fällbara kongressbord är väldigt praktisk att använda sig utav för konferenser, möten och utbildningar, men även lunchrum och andra miljöer. Det finns att välja svart, vitt, silver eller förkromat stativ med bok, ek, björk, grå eller vit melamin bordsskiva. Svart bordsskiva och andra mått går att beställa men då är minsta kvantitet 5 st.

1 200,00 kr

Detta snygga, väldesignade och enkla konferensbordet har två vita benstativ och en vit skiva med rundade kanter. Den är rymlig för ca. 8 stolar.

Mått:

Höjd: 180cm

Bredd: 90cm

5 000,00 kr

Det här är ett stilrent runt konferensbord som ingår i serien Slitz HB-589 med dess snygga design från Skandiform och förkromat pelarstativ, vit kompakt laminerad bordsskiva och svart ram. Den rymmer gott och väl 6 stolar och passar utmärkt att använda som mötesbord.

Mått:

Höjd: 70cm

Diameter: 110cm

10 000,00 kr

Detta begagnade fällbara konferensbord Logon från Wilkhahn designad av Andreas Störiko, är väldigt praktisk att ha med dess enkla funktion att fälla ned bordet så att den inte tar mycket plats alls i rummet. Stativet är tillverkad av aluminium och är svart och kromad, bordet består även av en högtryckt MDF vit skiva.

Mått:

180cm x 100cm

4 500,00 kr

Ett stilrent runt mötesbord som rymmer sex stolar och kommer från kända Materia i fin kvalité av ek och förkromade fyrkryss stativ. De är i väldigt fint skick och fungerar utmärkt att även använda som matbord.

Diameter: 135cm

17 000,00 kr

Ett konferensbord i hög kvalité och nyskick som är utrustad med två lyxiga powerbox och en vit bordsskiva, fasadkanter samt förkromade stativ. Detta bord passar utmärkt in i stora konferensrum då den är rymlig för 18-20 stolar.

Nypris: Ca. 50.000:-

2 000,00 kr

Ett stilrent svart konferensbord i en specialdesignad form som går att skjuta in mot väggen eller sätta ihop med ett till bord för mer utrymme. Den består av en svart skiva och svart stativ med tre ben i fin kvalité. Den är perfekt för lite mindre mötesrum, men också större ifall man skjuter ihop två stycken.

8 500,00 kr

Detta fräscha konferensbord har en egen lyxig powerbox för att underlätta möten med projektor, datorer med mera. Bordet har en specialdesignad form och rymmer ca. 6-7 stolar. Det finns även en större variant av detta bord som rymmer 8-12 personer. Den består av en vit skiva och vita stativ i fin kvalité.

Nypris: Ca. 20.000:-

6 000,00 kr

Ett konferensbord i hög kvalitet från Johanson Design. Bordet är utrustat med powerbox, vit bordsskiva och fasadkanter. Vita har så kallade t-ben och rymmer sex till åtta personer. 

2 500,00 kr

Nytt mötesbord med ett rejält stativ i krom, fungerar även utmärkt som matbord. Bordsskiva finns i olika storlekar, varmt välkommen att kontakta oss för annan storlek än den på bilden.

15 000,00 kr

Vitt fint konferensbord i fin kvalité som är specialbeställd med dess laminerade plywoodskiva och finlackerade kanter. Bord för det stora konferensrummet som rymmer upp till 14 personer. Bordet är utrustat med en powerbox och vita runda ben i stål.

Nypris: Ca. 40.000:-

12 000,00 kr

Ett snyggt och rejält bord som passar utmärkt som både mötesbord och matbord. Bordet har en vit, blank bordsskiva i vitt och ett tungt, kromat krysstativ. Rymmer sex till åtta personer. 

3 000,00 kr

Ellipsformat soffbord med vit bordsskiva och svarta fasadkanter. Snyggt kromat underrede med rund fot. Fint som exempelvis fikabord, mötesbord eller soffbord. 

12 000,00 kr

Vitt fint konferensbord i hög kvalitet från Horreds. Bord för det stora konferensrummet som rymmer upp till 14 personer. Bordet är utrustat med powerbox, rundade fasadkanter och vita T-ben.

4 000,00 kr

Ett trevligt båtformat konferensbord som rymmer åtta till tio personer. Ett kvalitetsbord från Kinnarps med fasadkanter. Fin bokfärgad bordsskiva i högtryckt MDF. Rejäla ben i grått stål med runda fötter. 

4 000,00 kr

Snyggt höj-och sänkbart konferensbord med vit bordsskiva i laminat och med kromade ben. Ger konferensrummet ett prydligt intryck med sin stilrena design. Bordet har svarta kanter och rymmer upp till åtta personer. 

5 500,00 kr

Konferensbord med ny båtformat bordsskiva. Stilrent bord med vit laminatskiva med kromade ben och runda fötter.

5 500,00 kr

Snyggt konferensbord i oval form med vit skiva och två grå fyrkryssade ben. Rymmer åtta stolar utan problem och passar utmärkt in i bland annat ett konferensrum.

Hör av dig till kundtjänsten via Chatt eller 08-800 100 om denna produkt är intressant så berättar vi mer om den

7 000,00 kr

Enkelt och snyggt ovalformat konferensbord av fin kvalité med dess vita skiva och kromade fötter. Ovanlig design med dess snygga ovala form och spetsiga kanter. Sex stolar ryms gott och väl vid detta bord.

6 000,00 kr

Ett fint och stilrent konferensbord från Skandiform i båtform med gråa bordsben. Det begagnade bordet innehåller även två Powerbox som är perfekt om man vill koppla en projektor, laddare eller andra kablar, vilket underlättar när man ska ha ett möte eller liknande. Bordet har gott om plats för upp till stolar.

7 500,00 kr

Båtformat konferensbord med vit skiva och svart underrede. Bordsskivan är svenskproducerad av hög kvalitet. Underredet och benen är stilrent och smidigt utformade vilket ger en luftig känsla. Bordet rymmer cirka åtta till tio personer.

15 000,00 kr

Snyggt och modernt konferensbord med lackad ekyta från Lammhults. Modellen heter Atlas och har en vacker bordsskiva av MDF med yta och kanter i ek. Bordet har bärande sargar och ben i aluminium samt fot i borstad aluminium. Detta konferensbord andas kvalitet, stabilitet, luft och utrymme.

Bordet rymmer ca 8-10 personer.

13 000,00 kr

Ett båtformat konferensbord av hög kvalité från Kinnarps. Bordet rymmer cirka tolv personer och går att förminska med en meter i längden för mindre grupper. Bordsskivan är i vacker ljus ek och står stabilt med ljusgrå ben.

5 500,00 kr

Detta vita konferensbord är i rektangulär form för att rymma så många som möjligt runtom bordet, den rymmer ca. 8-10 konferensstolar. Den kommer i vit bordsskiva med måtten 280x100cm samt med bordsben i krom. Stativen har en mått på 70cm.

5 000,00 kr

Snyggt elipsformat konferensbord med en 32 mm tjock skiva samt stabila cylindriska ben i silver och tallriksfot. Bordet ger ett fräscht och modernt intryck i vilket mötesrum som helst. Den ovala bordsskivan uppmuntrar till ett avslappnat möte med bra kontakt emellan deltagarna. Skivan är reptålig och kommer att behålla sin glans även vid tuffa förutsättningar.