Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Om du fortsätter härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer...

Kategorier

Aktiva filter

1 249,00 kr

Detta fällbara bord Starko är ett väldigt stabilt bord som är lämplig som skrivbord, till lunchrum, vid utbildningar, konferenser och event. Man får välja mellan alternativ såsom silverfärgat eller svart stativ med en bordsskiva i bok, ek, björk eller vit laminerad skiva. Bordet finns i flera mått för att matcha olika behov och har en höjd på 73cm.

1 099,00 kr

Detta fällbara kongressbord är väldigt praktisk att använda sig utav för konferenser, möten och utbildningar, men även lunchrum och andra miljöer. Det finns att välja svart, vitt, silver eller förkromat stativ med bok, ek, björk, grå eller vit melamin bordsskiva. Svart bordsskiva och andra mått går att beställa men då är minsta kvantitet 5 st.

10 000,00 kr

Detta begagnade fällbara konferensbord Logon från Wilkhahn designad av Andreas Störiko, är väldigt praktisk att ha med dess enkla funktion att fälla ned bordet så att den inte tar mycket plats alls i rummet. Stativet är tillverkad av aluminium och är svart och kromad, bordet består även av en högtryckt MDF vit skiva.

Mått:

180cm x 100cm