Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Om du fortsätter härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer...

Kategorier

Aktiva filter

2 500,00 kr

Det här är ett stilrent runt konferensbord som ingår i serien Slitz med dess snygga design från Skandiform och förkromat pelarstativ, vit kompakt laminerad bordsskiva och svart ram. Den rymmer gott och väl 6 stolar och passar utmärkt att använda som loungebord bland annat.

Mått:

Diameter: 65cm

Finns även i större modell.

3 000,00 kr

Stilfullt soffbord i modellen Breeze från Swedese med en formpressad våg i bordsskivan. Bordet är tillverkat i vitlaserad askfanér med vitlackat stålunderrede. Bordets skiva är inspirerad av en sommarvindpust som som skapar små vågor i bordsduken. 

3 000,00 kr

Ellipsformat soffbord med vit bordsskiva och svarta fasadkanter. Snyggt kromat underrede med rund fot. Fint som exempelvis fikabord, mötesbord eller soffbord. 

2 000,00 kr

Vitt runt bord från Skandiform i stilren design med kromat stativ och rund fot. Gör sig utmärkt som exempelvis fikabord eller soffbord.

2 500,00 kr

Stilrent runt bord i hög kvalitet från Johanson Design. Fin vit bordsskiva i trä med bruna fasadkanter och ett stativ i krom med rund fot. Passar utmärkt som exempelvis mötesbord, fikabord eller soffbord. 

1 200,00 kr

Fint runt fikabord i modellen Avec från kända EFG. Bordet har en skiva i bok och ett underrede i grått. Passar utmärkt som fikabord eller samtalsbord. 

Finns även med ekskiva och med björkskiva.

1 000,00 kr

Dizzie från Arper är ett nätt och runt soffbord i vitt med fasadkant. Underrede i rejäl grå metall, finns även grönt underrede.

1 300,00 kr

Fint runt fikabord i modellen Avec från kända EFG. Bordet har en skiva i ek och ett underrede i grått. Passar utmärkt som fikabord eller samtalsbord. 

Mått

Bredd 70 cm

Längd 72 cm

Hör av dig till kundtjänsten via Chatt eller 08-800 100 om denna produkt är intressant så berättar vi mer om den.

1 300,00 kr

Fint runt fikabord i modellen Avec från kända EFG. Bordet har en skiva i björk och ett underrede i grått. 

Finns även i ek och bok.

4 500,00 kr

Stilrent bord med mjuka linjer i modellen Bond från Offecct. Fint lägre bord som passar utmärkt i loungemiljö, mötesrum eller fikarum. 

Stativet är i silverfärgat stål och bordsskivan är i vit laminat. 

Hör av dig till kundtjänsten via Chatt eller 08-800 100 om denna produkt är intressant så berättar vi mer om den

1 500,00 kr

Detta bord är ett klassiskt och stilrent bord med vit skiva som följs av ett runt stativ i krom. Detta bord funkar utmärkt i både offentliga och privata miljöer såsom mindre konferensrum, mötesrum, fikabord, köksbord, soffbord eller loungebord.

4 500,00 kr

Snyggt soffbord från Lammhults i modellen Chicago 3 designad av Gunilla Allard. Bordet består av två våningar i runda frostade glasskivor och en kromad ram. Bordets kromade stativ följs av hjul på undersidan, vilket gör det enkelt att förflytta efter behov och passar perfekt som soffbord, loungebord eller konferensbord.

1 200,00 kr
Stilrent och stabilt Soffbord i stål och glasskiva. Formgiven av Sergio Mazza & Giuliana Gramigna för Cinova. Inköpt på Nordiska Galleriet, 1980-tal.
Produktmått:
Längd: 135 cm
Bredd: 90 cm
Höjd 36 cm