Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Om du fortsätter härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer...

Kategorier

Aktiva filter

5 000,00 kr

En praktiskt, färgglad och slitstark blå fåtölj med två våningsbord där man kan till exempel arbeta med sin dator på ena bordet och lägga kaffekopp på det andra. Som man kan se på bilderna går borden att justera.

Mått:

Sittdjup: 48cm

Sitthöjd: 42 cm

Bordens diameter: 33cm

3 500,00 kr

Denna snygga fåtölj/loungestol från italienska designhuset Arper i modellen catifa-80 med en design av Lievore Altherr Molinahar har en bred sits och även ryggstöd för bästa komfort. Den har även matchande stabila ben i vit färg.

Nypris: 10.000:-

Mått:

Sittbredd: 80cm
Sittdjup: 50cm

5 500,00 kr

Eleganta och färgglada fåtöljer med kromade ben i en fin design av Fredrik Mattson för Blå station. De har en stamme i kromat stål och ett formgjutet polyuretanskum i tyg. Fåtöljerna är klädda i gul och orange slitstark textil i fin kvalité samt har en bred sits och ryggstöd. De funkar utmärkt i lounge, reception, café med mera.

Mått:

Höjd: 71cm

Sitthöjd: 42cm

Bredd: 50cm

Sittdjup: 49cm

20 000,00 kr

En riktig designklassiker! Fåtöljen Svanen designades år 1958 av Arne Jacobsen för Fritz Hansen och introducerades på SAS Royal Hotel i Köpenhamn år 1960. Svanen var då en tekniskt innovativ möbel bestående enbart av kurvor, helt utan raka linjer - en siluett som liknar en svan.

995,00 kr

Fina fåtöljer i modellen Dripp från Skandiform. Fåtöljerna är klädda i textil och följs av grå metallben. Finns i två olika nyanser, en blågrå och en grå. 

8 000,00 kr

Metro är en mycket elegant fåtölj från det världskända varumärket Stressless. En fåtölj som blir ett riktigt blickfång var den än står och erbjuder en fantastisk komfort!

Fåtöljen är försedd med en stilren, roterande bas, rena linjer och ett nackstöd för optimal komfort. Klädd i läder av högsta kvalitet och har ett kromat underrede.

Fåtöljen är i nyskick. 

13 000,00 kr

En orange soffa och två fåtöljer från Mitab. Modellen på möblerna heter Director och är ritad av Jurij Rahimkulov. Bekväma möbler med rundade ryggar som inbjuder till sittande i många olika positioner. Möblerna är klädda i ett härligt orange tyg och har gråa ben.

Önskar du att köpa soffa eller fåtöljer separat är du välkommen att kontakta oss. 

3 500,00 kr

Stilrena fåtöljer i modellen Arriba från Kinnarps. Fåtöljerna är klädda i ett fint och slitstarkt grått tyg och har kromade ben. De bakre benen är snett formade för bättre stabilitet. Dessa fåtöljer passar in i miljöer såsom väntrum eller lounge med mera.

Nypris: ca. 4500:- exkl. moms.

5 000,00 kr

Mycket snygg och specialdesignad lounge stol designad av Space Copenhagen för Gubi och ingår i serien Stay. De är klädda i gult, grönt eller brunt sammet tyg. Rymlig sittbredd som ger dig ännu mer frihet och bekvämlighet med dess roterbara fot. Passar utmärkt i både offentliga och privata miljöer såsom loungestol, fikastol, besöksstol med mera.

Nypris: ca. 17.000

3 000,00 kr

Bond är en snygg och bekväm fåtölj från Offecct. Fåtöljen har ett kromat fyrkrysstativ och är klädd i beige tyg. 

Finns även i svart.

Nypris över 8000 SEK.

3 500,00 kr

Bond är en snygg och bekväm fåtölj från Offecct. Fåtöljen har ett kromat fyrkrysstativ och är klädd i svart tyg. 

Finns även i beige. 

Nypris över 8000 SEK. 

1 000,00 kr

Snygg fåtölj från Offecct. Den populära modellen Queen formgavs av Olle Andersson 1997. Fåtöljen har ett fint vadderat mönster och är klädd i rött tyg. Benen är silverfärgade och armstöden är träklädda. 

Hör av dig till kundtjänsten via Chatt eller 08-800 100 om denna produkt är intressant så berättar vi mer om den

3 500,00 kr

Dessa fräscha och lyxiga konferens-/lounge- stolar kommer från Kinnarps och modellen heter Apollo. De är klädda i väldigt fint ljus beige färgat tyg och följs av mjuka ryggstöd som ger en avslappnande känsla. Dess svarta fot ger även möjlighet till att rotera stolen till den vinkel som passar.


3 800,00 kr

Dessa fräscha och lyxiga stolar i modellen Schelly kommer från BoConcept. De är klädda i väldigt fint lila slitstarkt tyg och följs av ett stabilt ryggstöd som ger en avslappnande känsla. Dess kromade fot ger även möjlighet till att rotera stolen till den vinkel som passar.

5 500,00 kr

Dessa fräscha och lyxiga stolar kommer från Kinnarps och modellen heter Apollo. De är klädda i väldigt fint crémefärgat skinn och följs av mjuka ryggstöd som ger en avslappnande känsla. Dess grå fot ger även möjlighet till att rotera stolen till den vinkel som passar.