Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Om du fortsätter härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer...

Kategorier

Aktiva filter

230,00 kr

Denna fällbara klappstol Buffalo är väldigt praktisk och lämpar sig för användning vid konferenser, event, utbildningar och föreläsningar bland annat. Sits och rygg är tillverkad i svart vinyl och stativet är en rörställning i krom, men finns att välja grå eller svart stativ också.

3 500,00 kr

Denna snygga fåtölj/loungestol från italienska designhuset Arper i modellen catifa-80 med en design av Lievore Altherr Molinahar har en bred sits och även ryggstöd för bästa komfort. Den har även matchande stabila ben i vit färg.

Nypris: 10.000:-

Mått:

Sittbredd: 80cm
Sittdjup: 50cm

900,00 kr

Dessa fikastolar är av italiensk design med dess snyggt designade ryggstöd av Ross Lovegrove i fin kvalité och heter Supernatural för Moroso. De är stapelbara och är gjorda av 100% Polypropylen. Funkar bra att ha de inomhus såväl som utomhus.

Mått:

Höjd: 81cm

Sitthöjd: 46cm

Djup: 51cm

2 400,00 kr

Denna stol Lizz som är designad av Piero Lissoni m. Carlo Tamborini är en väldigt lätt och elegant stol från Kartell. Den har ett unikt material, termoplastisk teknopolymer, samt att den har en fyrkantig kontur meden bred sits och ett brett ryggstöd. Dess material medför att den är tålig mot väder, stötar och repor. Den finns inne i två färger, grön och orange och är även stapelbar.

Nypris: Ca. 4.000:-

Bredd: 49 cm
Djup: 53 cm
Höjd: 74 cm
Sitthöjd: 44 cm
Material:

Termoplastisk teknopolymer

5 500,00 kr

Eleganta och färgglada fåtöljer med kromade ben i en fin design av Fredrik Mattson för Blå station. De har en stamme i kromat stål och ett formgjutet polyuretanskum i tyg. Fåtöljerna är klädda i gul och orange slitstark textil i fin kvalité samt har en bred sits och ryggstöd. De funkar utmärkt i lounge, reception, café med mera.

Mått:

Höjd: 71cm

Sitthöjd: 42cm

Bredd: 50cm

Sittdjup: 49cm

995,00 kr

Fina fåtöljer i modellen Dripp från Skandiform. Fåtöljerna är klädda i textil och följs av grå metallben. Finns i två olika nyanser, en blågrå och en grå. 

8 000,00 kr

Metro är en mycket elegant fåtölj från det världskända varumärket Stressless. En fåtölj som blir ett riktigt blickfång var den än står och erbjuder en fantastisk komfort!

Fåtöljen är försedd med en stilren, roterande bas, rena linjer och ett nackstöd för optimal komfort. Klädd i läder av högsta kvalitet och har ett kromat underrede.

Fåtöljen är i nyskick. 

13 000,00 kr

En orange soffa och två fåtöljer från Mitab. Modellen på möblerna heter Director och är ritad av Jurij Rahimkulov. Bekväma möbler med rundade ryggar som inbjuder till sittande i många olika positioner. Möblerna är klädda i ett härligt orange tyg och har gråa ben.

Önskar du att köpa soffa eller fåtöljer separat är du välkommen att kontakta oss. 

3 500,00 kr

Stilrena fåtöljer i modellen Arriba från Kinnarps. Fåtöljerna är klädda i ett fint och slitstarkt grått tyg och har kromade ben. De bakre benen är snett formade för bättre stabilitet. Dessa fåtöljer passar in i miljöer såsom väntrum eller lounge med mera.

Nypris: ca. 4500:- exkl. moms.

5 000,00 kr

Mycket snygg och specialdesignad lounge stol designad av Space Copenhagen för Gubi och ingår i serien Stay. De är klädda i gult, grönt eller brunt sammet tyg. Rymlig sittbredd som ger dig ännu mer frihet och bekvämlighet med dess roterbara fot. Passar utmärkt i både offentliga och privata miljöer såsom loungestol, fikastol, besöksstol med mera.

Nypris: ca. 17.000

850,00 kr

Vit konferensstol/fikastol som är klädd i vitt skinn och har ett kromat underrede. En väldigt fin design som höjer standarden på ert kontor. En bekväm stol med armstöd och svikt i sitsen. Passar fint på många ställen så som i mötesrum, fikarum eller reception. 

750,00 kr

Mycket snygg, stilren mötesstol alternativt fikastol. En bekväm snurrbar stol som är vadderad och klädd i svart läderimitation. Kromat underrede. 

Mått

Längd 82 cm

Sittbredd 46 cm

Sitthöjd 47 cm

Hör av dig till kundtjänsten via Chatt eller 08-800 100 om denna produkt är intressant så berättar vi mer om den.

2 000,00 kr

Mycket elegant karmstol i modellen Aron från Lammhults ritad av Love Arbén. Klädd i svart tyg med vadderad sits och ryggstöd för bästa komfort. Stol med rundat ryggstöd som även fungerar som armstöd. Fungerar utmärkt både i fika-och mötesrummet.