Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Om du fortsätter härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer...

Aktiva filter

595,00 kr

Vill du få ordning på alla dina papper och pennor? Denna praktiska förvaringslådan går att placera på både skrivbord och som insats till skjutdörrsförvaring samt sido- förvaringar. Den tar inte mycket plats med dess 3 lådor och det finns även ett fack för pennor och andra verktyg vilket är perfekt för dig som behöver strukturera dina saker!

3 000,00 kr

Detta specialbeställda förvaringsskåp består av 10 luckor i olika storlekar och ger möjlighet till att även låsa in privata prylar i två av luckorna. I dagsläget finns de inne i helvit färg, vit/gul, vit/grön, vit/blå, vit/orange. Det finns två varianter, den ena består av dubbla sidor som sitter ihop för öppna arbetsplatser och den andra varianten är ensidig som ett vanligt förvaringsskåp.

2 300,00 kr

Vit towerförvaring från Kinnarps med ett silvergrått handtag och ett lås. Tre hyllplan varav ett har pappersförvaring. Skåpet öppnas från vänster sida.

Mått: 120cm x 80cm

7 500,00 kr

Det rymliga förvaringsskåpet Part från Edsbyn sväljer alla era pärmar och papper. Mycket bra och robust förvaringsmöbel i vitt trä med både hyllplan och skåp med skjutdörrar. Passar perfekt i kontorslandskapet.

2 000,00 kr

Snyggt kromat broschyrställ. Trevlig detalj i reception eller fikarum som på ett prydligt sätt förvarar era tidningar eller broschyrer. 

2 500,00 kr

Praktiskt och unikt förvaringsskåp från Kinnarps med dörrar som är vikbara. Skåpet har två dörrar varav tre lagom stora luckor att förvara prylar i på vardera sida. Funkar utmärkt som pärm-förvaring, förvaring av små och stora föremål eller för verktyg.

2 500,00 kr

Specialbeställd förvaringsbyrå från Ragnars där man kan lägga papper eller tyger som på bilden. Väldigt praktisk om man ska visa upp olika tyger till kunder eller om man själv vill sortera sina papper på ett och samma ställe. Byrån är vit, men har även fem stycken gråa lådor.

1 500,00 kr

Broschyrställ i krom i fin kvalité som är perfekt om man vill ha ordning och reda på pärmar, tidningar, broschyrer eller liknande. Funkar utmärkt i arbetsrum, men också i väntrummet för att göra det trevligare för gästerna att läsa tidningar.

2 800,00 kr

Praktiskt förvaringsskåp med två stora och ett lite mindre fack som är låsbara samt hjul på undersidan som underlättar vid förflyttning. Väldigt användbart om man vill ha en variation av stora och små prylar att förvara eller om man har privata prylar som behöver låsas in. Funkar som förvaring för pärmar, små och stora föremål eller för verktyg.

7 500,00 kr

Detta förvaringsskåp från Kinnarps rymmer en hel del med dess flertal luckor. Det som gör detta förvaringsskåp unikt är att alla skåp är små delar för sig, allt går att separera, men man kan också bygga på fler skåp. Därav finns det möjlighet att få köpa separata delar.

1 900,00 kr

Detta är den minsta modellen av detta moderna förvaringsskåp i högsta kvalité från Edsbyn. Denna modell kan du lätt placera vart du vill i rummet. Förvarningsskåpet har en vit ram och grå skjutdörrar som du smidigt öppnar och låser med tillhörande nyckel. Samtliga skåp är i nyskick. 

2 400,00 kr

Detta är en lägre modell av Part förvaringsskåp i högsta kvalité från Edsbyn. Denna modell rymmer mer än man tror, men lämnar även plats för mycket annat i ditt kontor. Förvarningsskåpet har en vit ram och grå skjutdörrar som du smidigt öppnar och stänger. Samtliga skåp är i nyskick. 

3 500,00 kr

Modernt förvaringsskåp i högsta kvalité från Edsbyn. Förvarningsskåpet har en vit ram och grå skjutdörrar som du smidigt öppnar och stänger. Samtliga skåp är i nyskick. 

2 500,00 kr

Fin och praktisk sido-förvaringsskåp VX från Horreds som är perfekt för bland annat pärmförvaring. Skåpet innehåller 3 luckor, vitlackad och är låsbart. Det finns både höger och vänstersvängd dörr, vilket underlättar om man vill ha öppningen på rätt vinkel.

Mått: 120cm x 80cm

3 200,00 kr

Helvitt, snyggt och smidigt förvaringsskåp från Edsbyn som är låsbart och har tre hyllplan på vardera sida.

Mått:

Bredd: 120 cm

Höjd: 120 cm

Djup: 80 cm

2 800,00 kr

Vitt, fint förvaringsskåp från Edsbyn, som med sitt stilrena utseende passar in alla möjliga miljöer.
Två skjutdörrar gör det enkelt för dig att snabbt och enkelt komma åt dina saker.

1 850,00 kr

Detta är ett rymligt och stilrent förvaringsskåp från kvalitetsmärket RAGNARS. Skåpet har fyra hyllplan och fyra skåp i nederkant, är i vitlaminat och passar bra i de flesta miljöer. Dess kombination av öppna och stängda luckor ger dig möjlighet att förvara viktiga saker som är privata i de nedre skåpen medan de resterande placeras i de öppna luckorna.

2 500,00 kr 200,00 kr

Detta förvaringsskåp kommer från RAGNARS och är i hög kvalité samt är stabilt och snyggt. Ramen är i gedigen ek och dörrarna är smidiga med dess flertal luckor och går att anpassa efter ditt behov. Perfekt för förvaring av papper, pärmar eller liknande.