Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Om du fortsätter härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer...

Kategorier

Aktiva filter

1 500,00 kr

Detta praktiska barbord kommer från kända ISKU och erbjuder komfortmöjligheter såsom fotstöd på det gråa stativet samt klädhängare strax under den vita runda bordsskivan. Funkar utmärkt för 4-6 barstolar!

Mått:

110cm höjd

90cm diameter

1 000,00 kr

Barstol av formgivarna Johannes Foersom & Peter Hiort Lorenzen, kommer från kända Lammhults i dess enkla design men i väldigt hög kvalité med dess svarta laminerade sits och rygg och förkromade ben med möjlighet till fotstöd för komfortens skull.

Nypris: 11.369:-

Mått:

Sitthöjd: 78cm

Höjd: 110cm

2 500,00 kr

En italiensk design av en modern barstol från Domitalia Design som även är höj- och sänkbar. För bekvämlighetens skull är den designad med ett fotstöd, höj- och sänkbar funktion samt snurrbar sits. Den har ett slitstarkt grått tyg och förkromade ben i stål.

Mått:

Höjd 51cm - 78cm

Sittbredd 40cm

Sittdjup 40cm

2 500,00 kr

Denna barstol från Miura ger ett professionellt intryck med dess speciella design av Konstantin Grcic. Materialet är i polypropen och funkar för både mässor, event, inomhus, utomhus och som en vanlig barstol i köket. De är stapelbara och finns inne i svart färg.

Bredd: 47cm

Djup: 40cm

Höjd: 81cm

Nypris: Ca. 6.294:-

2 500,00 kr

Snyggt barbord med en vit oval bordsskiva med svarta kanter. Bordet har ett stabilt underrede med två grå ben och runda fötter. 

600,00 kr

Fin barstol i modellen Frisbee från Kinnarps. Sitsen är vadderad och klädd i slitstarkt brunt tyg. Stolen har fotstöd och ett ovalformat stativ i grått stålrör.

2 500,00 kr

En fantastisk och sällsynt barstol från Johanson design i modellen Satellite är designad av en av Sveriges mest kända möbelproducenter, Börje Johanson. De består av kromad benställning, fotstöd och är klädda i fin blå eller créme färgad läder-kvalité. Denna stol funkar utmärkt till köket, besöksrum med mera, den passar helt enkelt in i alla miljöer.