Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Om du fortsätter härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer...

Kategorier

Aktiva filter

2 500,00 kr

Det här är ett stilrent runt konferensbord som ingår i serien Slitz med dess snygga design från Skandiform och förkromat pelarstativ, vit kompakt laminerad bordsskiva och svart ram. Den rymmer gott och väl 6 stolar och passar utmärkt att använda som loungebord bland annat.

Mått:

Diameter: 65cm

Finns även i större modell.

2 500,00 kr

Nytt mötesbord med ett rejält stativ i krom, fungerar även utmärkt som matbord. Bordsskiva finns i olika storlekar, varmt välkommen att kontakta oss för annan storlek än den på bilden.

1 700,00 kr

Detta snygga bord är av hög kvalité med dess högtryckta laminatskiva och mattkromade fötter och är framställd hos Fredericia Furniture. Bordet passar lika bra i privata som i offentliga miljöer såsom fikarum, konferensrum och mötesrum med mera.

3 000,00 kr

Ellipsformat soffbord med vit bordsskiva och svarta fasadkanter. Snyggt kromat underrede med rund fot. Fint som exempelvis fikabord, mötesbord eller soffbord. 

2 000,00 kr

Vitt runt bord från Skandiform i stilren design med kromat stativ och rund fot. Gör sig utmärkt som exempelvis fikabord eller soffbord.

2 500,00 kr

Stilrent runt bord i hög kvalitet från Johanson Design. Fin vit bordsskiva i trä med bruna fasadkanter och ett stativ i krom med rund fot. Passar utmärkt som exempelvis mötesbord, fikabord eller soffbord. 

1 200,00 kr

Fint runt fikabord i modellen Avec från kända EFG. Bordet har en skiva i bok och ett underrede i grått. Passar utmärkt som fikabord eller samtalsbord. 

Finns även med ekskiva och med björkskiva.

1 300,00 kr

Fint runt fikabord i modellen Avec från kända EFG. Bordet har en skiva i ek och ett underrede i grått. Passar utmärkt som fikabord eller samtalsbord. 

Mått

Bredd 70 cm

Längd 72 cm

Hör av dig till kundtjänsten via Chatt eller 08-800 100 om denna produkt är intressant så berättar vi mer om den.

1 300,00 kr

Fint runt fikabord i modellen Avec från kända EFG. Bordet har en skiva i björk och ett underrede i grått. 

Finns även i ek och bok.

4 500,00 kr

Stilrent bord med mjuka linjer i modellen Bond från Offecct. Fint lägre bord som passar utmärkt i loungemiljö, mötesrum eller fikarum. 

Stativet är i silverfärgat stål och bordsskivan är i vit laminat. 

Hör av dig till kundtjänsten via Chatt eller 08-800 100 om denna produkt är intressant så berättar vi mer om den

1 500,00 kr

Detta bord är ett klassiskt och stilrent bord med vit skiva som följs av ett runt stativ i krom. Detta bord funkar utmärkt i både offentliga och privata miljöer såsom mindre konferensrum, mötesrum, fikabord, köksbord, soffbord eller loungebord.