Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Om du fortsätter härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer...

Kategorier

Aktiva filter

230,00 kr

Denna fällbara klappstol Buffalo är väldigt praktisk och lämpar sig för användning vid konferenser, event, utbildningar och föreläsningar bland annat. Sits och rygg är tillverkad i svart vinyl och stativet är en rörställning i krom, men finns att välja grå eller svart stativ också.

900,00 kr

Dessa fikastolar är av italiensk design med dess snyggt designade ryggstöd av Ross Lovegrove i fin kvalité och heter Supernatural för Moroso. De är stapelbara och är gjorda av 100% Polypropylen. Funkar bra att ha de inomhus såväl som utomhus.

Mått:

Höjd: 81cm

Sitthöjd: 46cm

Djup: 51cm

2 400,00 kr

Denna stol Lizz som är designad av Piero Lissoni m. Carlo Tamborini är en väldigt lätt och elegant stol från Kartell. Den har ett unikt material, termoplastisk teknopolymer, samt att den har en fyrkantig kontur meden bred sits och ett brett ryggstöd. Dess material medför att den är tålig mot väder, stötar och repor. Den finns inne i två färger, grön och orange och är även stapelbar.

Nypris: Ca. 4.000:-

Bredd: 49 cm
Djup: 53 cm
Höjd: 74 cm
Sitthöjd: 44 cm
Material:

Termoplastisk teknopolymer

2 000,00 kr

Fint designade stolar av den danska designern Nanna Ditzel för Fredericia Stolefabrik i modellen Trinidad. Ryggen är designad i ek och även armstöden och följs sedan av en bekvämt stoppad svart sittdyna och benställning i mattkrom. Dessa finlackerade stolar i toppskick passar utmärkt in i olika miljöer såsom konferensrum, mötesrum, som fikastolar med mera.

1 500,00 kr

Den populära konferensstolen Campus lanserades av Lammhults 1992. Stolen är elegant kurvad och är staplingsbar.

Stolen är klädd i ett svart tyg och benen är kromade. 

Finns även i grått tyg och i björkfanér och mörkbrunt trä.

3 500,00 kr

Stilrena fåtöljer i modellen Arriba från Kinnarps. Fåtöljerna är klädda i ett fint och slitstarkt grått tyg och har kromade ben. De bakre benen är snett formade för bättre stabilitet. Dessa fåtöljer passar in i miljöer såsom väntrum eller lounge med mera.

Nypris: ca. 4500:- exkl. moms.

850,00 kr

Vit konferensstol/fikastol som är klädd i vitt skinn och har ett kromat underrede. En väldigt fin design som höjer standarden på ert kontor. En bekväm stol med armstöd och svikt i sitsen. Passar fint på många ställen så som i mötesrum, fikarum eller reception. 

750,00 kr

Mycket snygg, stilren mötesstol alternativt fikastol. En bekväm snurrbar stol som är vadderad och klädd i svart läderimitation. Kromat underrede. 

Mått

Längd 82 cm

Sittbredd 46 cm

Sitthöjd 47 cm

Hör av dig till kundtjänsten via Chatt eller 08-800 100 om denna produkt är intressant så berättar vi mer om den.

1 300,00 kr

Stilrent kvadratformat fikabord i modellen Avec från EFG. Bordet har fasadkanter, vit skiva och grått underrede. 

Nypris över 6500 SEK. 

Hör av dig till kundtjänsten via Chatt eller 08-800 100 om denna produkt är intressant så berättar vi mer om den

2 000,00 kr

Mycket elegant karmstol i modellen Aron från Lammhults ritad av Love Arbén. Klädd i svart tyg med vadderad sits och ryggstöd för bästa komfort. Stol med rundat ryggstöd som även fungerar som armstöd. Fungerar utmärkt både i fika-och mötesrummet.