Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Om du fortsätter härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer...

Kategorier

Aktiva filter

2 500,00 kr

Specialbeställd förvaringsbyrå från Ragnars där man kan lägga papper eller tyger som på bilden. Väldigt praktisk om man ska visa upp olika tyger till kunder eller om man själv vill sortera sina papper på ett och samma ställe. Byrån är vit, men har även fem stycken gråa lådor.

1 900,00 kr

Detta är den minsta modellen av detta moderna förvaringsskåp i högsta kvalité från Edsbyn. Denna modell kan du lätt placera vart du vill i rummet. Förvarningsskåpet har en vit ram och grå skjutdörrar som du smidigt öppnar och låser med tillhörande nyckel. Samtliga skåp är i nyskick. 

2 400,00 kr

Detta är en lägre modell av Part förvaringsskåp i högsta kvalité från Edsbyn. Denna modell rymmer mer än man tror, men lämnar även plats för mycket annat i ditt kontor. Förvarningsskåpet har en vit ram och grå skjutdörrar som du smidigt öppnar och stänger. Samtliga skåp är i nyskick. 

2 500,00 kr 200,00 kr

Detta förvaringsskåp kommer från RAGNARS och är i hög kvalité samt är stabilt och snyggt. Ramen är i gedigen ek och dörrarna är smidiga med dess flertal luckor och går att anpassa efter ditt behov. Perfekt för förvaring av papper, pärmar eller liknande.