Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Om du fortsätter härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer...

Kategorier

Aktiva filter

595,00 kr

Vill du få ordning på alla dina papper och pennor? Denna praktiska förvaringslådan går att placera på både skrivbord och som insats till skjutdörrsförvaring samt sido- förvaringar. Den tar inte mycket plats med dess 3 lådor och det finns även ett fack för pennor och andra verktyg vilket är perfekt för dig som behöver strukturera dina saker!

7 500,00 kr

Det rymliga förvaringsskåpet Part från Edsbyn sväljer alla era pärmar och papper. Mycket bra och robust förvaringsmöbel i vitt trä med både hyllplan och skåp med skjutdörrar. Passar perfekt i kontorslandskapet.

2 500,00 kr

Praktiskt och unikt förvaringsskåp från Kinnarps med dörrar som är vikbara. Skåpet har två dörrar varav tre lagom stora luckor att förvara prylar i på vardera sida. Funkar utmärkt som pärm-förvaring, förvaring av små och stora föremål eller för verktyg.

3 500,00 kr

Modernt förvaringsskåp i högsta kvalité från Edsbyn. Förvarningsskåpet har en vit ram och grå skjutdörrar som du smidigt öppnar och stänger. Samtliga skåp är i nyskick. 

3 200,00 kr

Helvitt, snyggt och smidigt förvaringsskåp från Edsbyn som är låsbart och har tre hyllplan på vardera sida.

Mått:

Bredd: 120 cm

Höjd: 120 cm

Djup: 80 cm

2 800,00 kr

Vitt, fint förvaringsskåp från Edsbyn, som med sitt stilrena utseende passar in alla möjliga miljöer.
Två skjutdörrar gör det enkelt för dig att snabbt och enkelt komma åt dina saker.

2 500,00 kr 200,00 kr

Detta förvaringsskåp kommer från RAGNARS och är i hög kvalité samt är stabilt och snyggt. Ramen är i gedigen ek och dörrarna är smidiga med dess flertal luckor och går att anpassa efter ditt behov. Perfekt för förvaring av papper, pärmar eller liknande.