Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Om du fortsätter härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer...

Kategorier

Aktiva filter

3 000,00 kr

Detta specialbeställda förvaringsskåp består av 10 luckor i olika storlekar och ger möjlighet till att även låsa in privata prylar i två av luckorna. I dagsläget finns de inne i helvit färg, vit/gul, vit/grön, vit/blå, vit/orange. Det finns två varianter, den ena består av dubbla sidor som sitter ihop för öppna arbetsplatser och den andra varianten är ensidig som ett vanligt förvaringsskåp.

2 500,00 kr

Praktiskt och unikt förvaringsskåp från Kinnarps med dörrar som är vikbara. Skåpet har två dörrar varav tre lagom stora luckor att förvara prylar i på vardera sida. Funkar utmärkt som pärm-förvaring, förvaring av små och stora föremål eller för verktyg.

7 500,00 kr

Detta förvaringsskåp från Kinnarps rymmer en hel del med dess flertal luckor. Det som gör detta förvaringsskåp unikt är att alla skåp är små delar för sig, allt går att separera, men man kan också bygga på fler skåp. Därav finns det möjlighet att få köpa separata delar.