Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Om du fortsätter härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer...

Kategorier

Aktiva filter

3 000,00 kr

Detta specialbeställda förvaringsskåp består av 10 luckor i olika storlekar och ger möjlighet till att även låsa in privata prylar i två av luckorna. I dagsläget finns de inne i helvit färg, vit/gul, vit/grön, vit/blå, vit/orange. Det finns två varianter, den ena består av dubbla sidor som sitter ihop för öppna arbetsplatser och den andra varianten är ensidig som ett vanligt förvaringsskåp.

7 500,00 kr

Det rymliga förvaringsskåpet Part från Edsbyn sväljer alla era pärmar och papper. Mycket bra och robust förvaringsmöbel i vitt trä med både hyllplan och skåp med skjutdörrar. Passar perfekt i kontorslandskapet.

2 800,00 kr

Praktiskt förvaringsskåp med två stora och ett lite mindre fack som är låsbara samt hjul på undersidan som underlättar vid förflyttning. Väldigt användbart om man vill ha en variation av stora och små prylar att förvara eller om man har privata prylar som behöver låsas in. Funkar som förvaring för pärmar, små och stora föremål eller för verktyg.

7 500,00 kr

Detta förvaringsskåp från Kinnarps rymmer en hel del med dess flertal luckor. Det som gör detta förvaringsskåp unikt är att alla skåp är små delar för sig, allt går att separera, men man kan också bygga på fler skåp. Därav finns det möjlighet att få köpa separata delar.

1 900,00 kr

Detta är den minsta modellen av detta moderna förvaringsskåp i högsta kvalité från Edsbyn. Denna modell kan du lätt placera vart du vill i rummet. Förvarningsskåpet har en vit ram och grå skjutdörrar som du smidigt öppnar och låser med tillhörande nyckel. Samtliga skåp är i nyskick. 

2 400,00 kr

Detta är en lägre modell av Part förvaringsskåp i högsta kvalité från Edsbyn. Denna modell rymmer mer än man tror, men lämnar även plats för mycket annat i ditt kontor. Förvarningsskåpet har en vit ram och grå skjutdörrar som du smidigt öppnar och stänger. Samtliga skåp är i nyskick. 

1 850,00 kr

Detta är ett rymligt och stilrent förvaringsskåp från kvalitetsmärket RAGNARS. Skåpet har fyra hyllplan och fyra skåp i nederkant, är i vitlaminat och passar bra i de flesta miljöer. Dess kombination av öppna och stängda luckor ger dig möjlighet att förvara viktiga saker som är privata i de nedre skåpen medan de resterande placeras i de öppna luckorna.