Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Om du fortsätter härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer...

Aktiva filter

1 000,00 kr

Denna bordsskärm är specialbeställd från Abstracta och har en ljudabsorberande funktion samt att den kan användas som anslagstavla. Den finns inne i olika färger bl.a. gul, blå, ljusblå, orange och grön för er som vill arbeta i en lite mer färgglad arbetsmiljö men lite avskilt.

Bredd: 140cm

950,00 kr

Dessa väggabsorbenter bidrar med ljuddämpning för att underlätta dina privata samtal, möten eller bara för att få lite frid och ensamtid. De bidrar till en bättre ljudergonomi där du kan samtala fritt utan att riskera att störa andra. De finns inne i grå färg och är kvadratformade.

Mått:

50cm x 50cm

1 000,00 kr

Mycket fin svängd bordskärm från Kinnarps. Går att köpa tillsammans med Kinnarps bordsskärmar för bordets kortsidor för att på så sätt få till ett bås. Klädd i grå textil. Beslag för att fästa skärmen i bordsskivan ingår. 

350,00 kr

Mycket fin bordsskiva från Kinnarps för kortsidorna av skrivbordet. Går att köpa tillsammans med Kinnarps svängda bordsskiva för bordets långsida för att på så sätt få till ett bås. Klädd i grå textil. Beslag för att fästa skärmen i bordsskivan ingår. 

750,00 kr

Snygg bordsskärm från Skandiform. Fungerar som avskiljare och ljuddämpare och kan även användas som anslagstavla. Klädd i fin och slitstark ull i rött och svart. Beslag för att fästa skärmen i skrivbordet medföljer. 

1 700,00 kr

Bordsskärm i mycket hög kvalitet från SA möbler. Modellen heter Sansa och är designad av Kjell Hammar. Fungerar som avskiljare och ljuddämpare och kan även användas som anslagstavla. Klädd i mörkgrå textil, beslag för att fästa skärmen i skrivbordet ingår.

900,00 kr

Mycket fin ljusgrå bordsskärm från Edsbyn för avskärmning och ljuddämpning. Klädd i slitstark textil och kan fungera som anslagstavla. Beslag medföljer för att skruva fast skärmen under skrivbordsskivan. 

Mått

Bredd 160 cm

Höjd 70 cm

Hör av dig till kundtjänsten via Chatt eller 08-800 100 om denna produkt är intressant så berättar vi mer om den.

1 000,00 kr

Mycket snygg skärmvägg klädd i slitstarkt vinrött tyg. Praktisk produkt som skiljer av arbetsplatser och fungerar ljuddämpande. Finns i tre olika nyanser. Beslag för att fästa skärmen i bordsskivan ingår.

2 500,00 kr

Snygg golvskärm med ljuddämpande och avskiljande egenskaper. Klädd i grått slitstarkt tyg och med gråa kanter. Fötter ingår i priset.

850,00 kr

Denna skärm från Abstracta är en klassiker och bidrar till en mer effektiv arbetsmiljö då den absorberar ljud. Skärmen är klädd i grått slitstarkt tyg och beslag medföljer för att skruva fast skärmen under skrivbordsskivan. Funkar utmärkt för dig som vill vara lite avskild eller få arbetsro.

895,00 kr

Stilren bordsskärm från Edsbyn för avskärmning eller ljuddämpning. Klädd i mycket hållbar ull och kan fungera som anslagstavla. Beslag medföljer för att skruva fast skärmen under skrivbordsskivan. 

795,00 kr

Vit skärmvägg i trä från Edsbyn som enkelt och rekommenderat fästes till ett förvaringsskåp. Denna snygga lösning är ett bra alternativt om du snyggt och enkelt vill lite lätt skärma av eller dela upp kontorsytor.

1 850,00 kr

Golvskärmar från Abstracta i modellen Softline som både kan användas enskilt eller som sammankopplade enheter. I arbetsmiljöer med hög ljudbelastning ger denna golvskärm utmärkt ljuddämpning. 

Skärmarna är uppbyggda av en massiv träram och en ljudabsorberande skiva, klädd i textil.