Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Om du fortsätter härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer...

Kategorier

Aktiva filter

15 000,00 kr

Ett färgglatt och stilrent lounge set med stolar som är klädda i ett uppfriskande orange tyg och har en grå roterbar fot. Det fina vita bordet följs av en kromad fot. Det begagnade setet från Materia funkar utmärkt till både konferensrum eller lounge. Vill man skapa lite positiv känsla på kontoret är denna färg ett utmärkt val då den ger en varm och välkomnande känsla.

18 000,00 kr

Ett snyggt och färgglatt lounge set med stolar som är klädda i ett skarpt grönt tyg och dess roterbara fot. Det fina soffbordet med kromade kanter och glas kan smidigt förflyttas tack vare dess hjul på undersidan, detta går att köpa till. 

25 000,00 kr

Väldigt snyggt och fräscht loungeset med stolar som är klädda i vitt läder och dess roterbara fot. Det fina soffbordet med kromade kanter och glas kan smidigt förflyttas tack vare dess hjul på undersidan. OBS. Bordet ingår ej.

27 000,00 kr

Konferensgrupp med konferensbord i MDF 40 mm och väldesignade konferensstolar från EFG.


*10 stolar
*Rektangulärt vitt konferensbord med kabelgenomföring i mitten för att underlätta ifall mötesdeltagarna ska använda sig utav datorer eller annan elektronik under mötet.

14 800,00 kr

Konferensgrupp med ett vitt elektroniskt höj- och sänkbart konferensbord från Swedstyle och findesignade 6st orangea stolar från Johanson Design som ger extra energi och glädje på kontoret då man bryter det svart-vita mönstret. Konferensbordet är även utrustad med kabelgenomföring för att underlätta och organisera så att kablar inte sticker ut.