Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Om du fortsätter härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer...

Aktiva filter

750,00 kr

Ett manuellt höj- och sänkbart sidobord för dig som behöver ytterligare ett utrymme bredvid skrivbordet. Den består av en vit skrivbordsskiva och vita stativ.

Mått:

60cm x 80cm.

3 500,00 kr

Elektriskt höj- och sänkbart skrivbord med vit bordsskiva och en liten variation på stativ modellen, men dock med identiska funktioner, mått och hög kvalité.

Mått

Bredd: 120cm

Längd: 80cm

3 500,00 kr

Detta elektriskt höj- och sänkbara skrivbord är i väldigt fint skick och det finns gott om denna modell i lager för att underlätta köpet vid stora beställningar, men funkar även utmärkt att köpa enstaka bord. Bordsskivan är vit och rektangulär medan stativet kan variera utseendemässigt, men med samma mått, funktioner, färg och skick.

Mått

Bredd: 160 cm

Höjd: 80cm

2 900,00 kr

Ett mycket fint rektangulärt elektriskt höj- och sänkbart skrivbord i hög kvalité med en vit bordsskiva och grå stativ som passar utmärkt till kontoret eller vid andra sammanhang. Stativets modell kan variera något, men skick, mått, färg och funktioner är detsamma.

Mått

Bredd: 120 cm

Höjd: 80cm

3 500,00 kr

Elektriskt höj- och sänkbart skrivbord med vit bordsskiva och en liten variation på stativ modellen, men dock med identiska funktioner, mått och hög kvalité. Ett mycket praktiskt bord att ha om man vill variera mellan att vara sittandes eller ståendes under långa arbetsdagar.

Mått

Bredd: 140cm

Längd: 80cm

5 000,00 kr

Praktiskt bord som funkar utmärkt i flera sammanhang såsom mötesbord, receptionsbord, arbetsbord med mera. Bordsskivan är MDF i ljusgrön färg och finns även inne i röd färg samt har en vit ram. Bordet har vita T-ben och hjul för enklare förflyttning. De två borden går att rotera i olika vinklar precis som på bilderna. Vill man istället ha detta set med tre våningar kan man kika på det röda bordet.

3 000,00 kr

Elektriskt höj-och sänkbart skrivbord i fin kvalité och dubbla motorer, vilket ger det en extra hög lyftkapacitet - ett stativ av högsta kvalitet och hållbarhet helt enkelt. Kromade ben som går att anpassa till bordsskivor med olika bredd. Bordsskiva väljs efter önskemål och ingår i priset.

För mer information om mått eller andra frågor, kontakta oss på chatten eller 08-800100.

4 500,00 kr

Ett komplett höj- och sänkbart skrivbord med skivan i högtryckt MDF och maguttag för bättre komfort. Med skivan medföljer en enkel och smidig höj- och sänkbar fjärrkontroll och fina kromade ben.

2 950,00 kr

Dessa helt nya och elektriskt höj- och sänkbara skrivbord är i väldigt fin kvalité med dess vita elstativ och vita bordsskiva och svarta ram. Man kan även välja andra färger på bordsskivan och stativ för en bättre matchning med dina önskemål. Skiva och stativ finns i svart, vit och silver och vi erbjuder 2 års garanti på dessa. Priset skiljer sig beroende på vilka mått man är ute efter.

2 950,00 kr

Dessa elektriskt höj- och sänkbara skrivbord är i väldigt fin kvalité med dess vita elstativ och vita bordsskiva. Man kan även välja andra färger på bordsskivan och stativ för en bättre matchning med dina önskemål. Skiva och stativ finns i svart, vit och silver och vi erbjuder 2 års garanti på dessa. Priset skiljer sig beroende på vilka mått man är ute efter.

2 950,00 kr

Dessa nyinkomna elektriskt höj- och sänkbara skrivbord är i väldigt fin kvalité med dess vita elstativ och svarta bordsskiva. Man kan även välja andra färger på bordsskivan och stativ för en bättre matchning med dina önskemål. Skiva och stativ finns i svart, vit och silver och vi erbjuder 2 års garanti på dessa. Priset skiljer sig beroende på vilka mått man är ute efter.

Hör av dig till kundtjänst om du önskar någon annan färg eller storlek via Chatten eller telefonnummer: 08-800 100 vid frågor angående våra produkter.

3 950,00 kr

Ett smidigt elektriskt höj- och sänkbart skrivbord, ett så kallat "Workstation" från Ragnars. Det elektriska stativet är i T-format vilket ger mycket bra stabilitet till bordet även på sin maxhöjd på 1200mm. Bordet är mycket smidig och får plats nästan vart som helst.

Mått

Längd 160 cm

Bredd 30 cm

Höjd 65 - 120 cm

985,00 kr

Manuellt höj- och sänkbart skrivbord som även går att använda som ett sidobord och den är i superfint skick. Bordet har en skiva i vit laminat samt T-formade stativ i krom. Bordet är kompakt och smidigt och passar in i nästan vilken arbetsmiljö som helst.

Mått:

Längd 1200mm
Bredd 600mm
Höjd 600mm - 900mm
3 495,00 kr

Mycket stabilt elektriskt höj- och sänkbart skrivbord ifrån Edsbyn. Skrivbordet går att ställa in på höjder från 65 cm - 125 cm vilket gör det enkelt att variera arbetsställning. Bordsskivan är i vit laminat och i riktigt fint skick.

Mått:

Längd 120 cm
Bredd 60 cm
Bordshöjd 65-125 cm
Färg Vitt
Skick 4/5
3 000,00 kr

Helt nya elektriskt höj- och sänkbara Skrivbord finns nu inne i ett flertal olika färger att välja mellan för att ge en möjlighet att matcha era önskemål samt har en motor från LINAK.

Färg på stativ finns i följande; Vit, svart och silver.

Färg på bordsskiva finns i följande; Svart, björk, ek, bok och vit.

Vi erbjuder 1 års garanti på denna produkt.

2 800,00 kr

Helt nya elektriskt höj-och sänkbara svarta stativ som går att reglera mellan 65-125 cm i höjd. Funkar utmärkt för den som behöver variera mellan att stå upp och sitta ned och arbeta. Passande skivor som kan köpas separat är måtten 1200mm - 2400mm och finns att välja skiva i ekfanér, vitlaminat, svart och björk. Vi lämnar 1 års garanti på denna produkt. 


Är du ute efter en annan storlek? Tveka inte att ta kontakt med oss nu!


3 000,00 kr

Elektriskt höj-och sänkbart vitt skrivbord från EFG med ett grått stativ som går att reglera mellan 65-125cm i höjden. Skrivbordsskivan finns i Ekfaner, björk och vitlaminat, kan förekomma bord både med och utan hål för kablar.

Mått: 120x80cm

Är du ute efter en annan storlek? Tveka inte att ta kontakt med oss nu!


Vi lämnar 1 års garanti på denna produkt.

3 000,00 kr

Elektriskt höj & sänkbart vitt skrivbord från KINNARPS, SERIE [T].
Skrivbordsskivan är i antingen Ekfanér, björk eller vitlaminat och har en inbyggd kabelgenomföring för smidighet och renare ytor. Det kan även förekomma bord både med och utan hål för kablar.

Mått: 170x90cm

Vi lämnar 1 års garanti på denna produkt.

3 200,00 kr

Helt nya elektriska höj- och sänkbara skrivbord med 5 års garanti i 3 olika färger. Stativ och skiva finns i svart, vit och silver och går att beställas efter dina önskemål. Önskad färg på stativ eller bordsskiva kan man skriva på kommentarsfältet i kassan.

750,00 kr

Manuellt höj- och sänkbart skrivbord i mycket gott skick med ett svart stativ. Det finns att välja både höger och vänstersvängda hörn. Vi lämnar 1 års garanti på denna produkt.

2 700,00 kr

Elektriskt höj & sänkbart hörnskrivbord från KINNARPS, SERIE [T].  Skrivbordsskivan finns i Ekfaner, björk och vitlaminat och kan förekomma både med och utan hål för kablar. Bordet har dubbla elmotorer och har därav bättre lyftkapacitet jämfört med dem som har endast har en elmotor. Vi lämnar ett års garanti på denna produkt.

3 300,00 kr

Elektriskt höj & sänkbart vitt skrivbord från KINNARPS, SERIE [T]. Skrivbordsskivan är i ekfaner, björk och vitlaminat, kan förekomma både med och utan hål för kablar. Bordet har dubbla elmotorer och har därav bättre lyftkapacitet jämfört med dem som har endast har en elmotor. Vi lämnar ett års garanti på denna produkt.

3 800,00 kr

Elektriskt höj & sänkbart vitt elstativ från RAGNARS WORK. Modell: R5 WORK.STATION. Skrivbordet har kapslade elmotorer på båda sidor och har därav bättre lyftkapacitet jämfört med de som har endast har en elmotor. Vi lämnar ett års garanti på denna produkt.