Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Om du fortsätter härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer...

Aktiva filter

230,00 kr

Denna fällbara klappstol Buffalo är väldigt praktisk och lämpar sig för användning vid konferenser, event, utbildningar och föreläsningar bland annat. Sits och rygg är tillverkad i svart vinyl och stativet är en rörställning i krom, men finns att välja grå eller svart stativ också.

2 500,00 kr

Det här är ett stilrent runt konferensbord som ingår i serien Slitz med dess snygga design från Skandiform och förkromat pelarstativ, vit kompakt laminerad bordsskiva och svart ram. Den rymmer gott och väl 6 stolar och passar utmärkt att använda som loungebord bland annat.

Mått:

Diameter: 65cm

Finns även i större modell.

5 000,00 kr

En praktiskt, färgglad och slitstark blå fåtölj med två våningsbord där man kan till exempel arbeta med sin dator på ena bordet och lägga kaffekopp på det andra. Som man kan se på bilderna går borden att justera.

Mått:

Sittdjup: 48cm

Sitthöjd: 42 cm

Bordens diameter: 33cm

1 500,00 kr

Detta praktiska barbord kommer från kända ISKU och erbjuder komfortmöjligheter såsom fotstöd på det gråa stativet samt klädhängare strax under den vita runda bordsskivan. Funkar utmärkt för 4-6 barstolar!

Mått:

110cm höjd

90cm diameter

1 000,00 kr

Barstol av formgivarna Johannes Foersom & Peter Hiort Lorenzen, kommer från kända Lammhults i dess enkla design men i väldigt hög kvalité med dess svarta laminerade sits och rygg och förkromade ben med möjlighet till fotstöd för komfortens skull.

Nypris: 11.369:-

Mått:

Sitthöjd: 78cm

Höjd: 110cm

2 500,00 kr

En italiensk design av en modern barstol från Domitalia Design som även är höj- och sänkbar. För bekvämlighetens skull är den designad med ett fotstöd, höj- och sänkbar funktion samt snurrbar sits. Den har ett slitstarkt grått tyg och förkromade ben i stål.

Mått:

Höjd 51cm - 78cm

Sittbredd 40cm

Sittdjup 40cm

900,00 kr

Dessa fikastolar är av italiensk design med dess snyggt designade ryggstöd av Ross Lovegrove i fin kvalité och heter Supernatural för Moroso. De är stapelbara och är gjorda av 100% Polypropylen. Funkar bra att ha de inomhus såväl som utomhus.

Mått:

Höjd: 81cm

Sitthöjd: 46cm

Djup: 51cm

2 400,00 kr

Denna stol Lizz som är designad av Piero Lissoni m. Carlo Tamborini är en väldigt lätt och elegant stol från Kartell. Den har ett unikt material, termoplastisk teknopolymer, samt att den har en fyrkantig kontur meden bred sits och ett brett ryggstöd. Dess material medför att den är tålig mot väder, stötar och repor. Den finns inne i två färger, grön och orange och är även stapelbar.

Nypris: Ca. 4.000:-

Bredd: 49 cm
Djup: 53 cm
Höjd: 74 cm
Sitthöjd: 44 cm
Material:

Termoplastisk teknopolymer

2 500,00 kr

Denna barstol från Miura ger ett professionellt intryck med dess speciella design av Konstantin Grcic. Materialet är i polypropen och funkar för både mässor, event, inomhus, utomhus och som en vanlig barstol i köket. De är stapelbara och finns inne i svart färg.

Bredd: 47cm

Djup: 40cm

Höjd: 81cm

Nypris: Ca. 6.294:-

2 500,00 kr

Nytt mötesbord med ett rejält stativ i krom, fungerar även utmärkt som matbord. Bordsskiva finns i olika storlekar, varmt välkommen att kontakta oss för annan storlek än den på bilden.

1 700,00 kr

Detta snygga bord är av hög kvalité med dess högtryckta laminatskiva och mattkromade fötter och är framställd hos Fredericia Furniture. Bordet passar lika bra i privata som i offentliga miljöer såsom fikarum, konferensrum och mötesrum med mera.

2 000,00 kr

Fint designade stolar av den danska designern Nanna Ditzel för Fredericia Stolefabrik i modellen Trinidad. Ryggen är designad i ek och även armstöden och följs sedan av en bekvämt stoppad svart sittdyna och benställning i mattkrom. Dessa finlackerade stolar i toppskick passar utmärkt in i olika miljöer såsom konferensrum, mötesrum, som fikastolar med mera.

1 500,00 kr

Den populära konferensstolen Campus lanserades av Lammhults 1992. Stolen är elegant kurvad och är staplingsbar.

Stolen är klädd i ett svart tyg och benen är kromade. 

Finns även i grått tyg och i björkfanér och mörkbrunt trä.

3 000,00 kr

Stilfullt soffbord i modellen Breeze från Swedese med en formpressad våg i bordsskivan. Bordet är tillverkat i vitlaserad askfanér med vitlackat stålunderrede. Bordets skiva är inspirerad av en sommarvindpust som som skapar små vågor i bordsduken. 

3 000,00 kr

Ellipsformat soffbord med vit bordsskiva och svarta fasadkanter. Snyggt kromat underrede med rund fot. Fint som exempelvis fikabord, mötesbord eller soffbord. 

2 000,00 kr

Vitt runt bord från Skandiform i stilren design med kromat stativ och rund fot. Gör sig utmärkt som exempelvis fikabord eller soffbord.

3 500,00 kr

Stilrena fåtöljer i modellen Arriba från Kinnarps. Fåtöljerna är klädda i ett fint och slitstarkt grått tyg och har kromade ben. De bakre benen är snett formade för bättre stabilitet. Dessa fåtöljer passar in i miljöer såsom väntrum eller lounge med mera.

Nypris: ca. 4500:- exkl. moms.

2 500,00 kr

Stilrent runt bord i hög kvalitet från Johanson Design. Fin vit bordsskiva i trä med bruna fasadkanter och ett stativ i krom med rund fot. Passar utmärkt som exempelvis mötesbord, fikabord eller soffbord. 

850,00 kr

Vit konferensstol/fikastol som är klädd i vitt skinn och har ett kromat underrede. En väldigt fin design som höjer standarden på ert kontor. En bekväm stol med armstöd och svikt i sitsen. Passar fint på många ställen så som i mötesrum, fikarum eller reception. 

1 200,00 kr

Fint runt fikabord i modellen Avec från kända EFG. Bordet har en skiva i bok och ett underrede i grått. Passar utmärkt som fikabord eller samtalsbord. 

Finns även med ekskiva och med björkskiva.

2 500,00 kr

Snyggt barbord med en vit oval bordsskiva med svarta kanter. Bordet har ett stabilt underrede med två grå ben och runda fötter. 

600,00 kr

Fin barstol i modellen Frisbee från Kinnarps. Sitsen är vadderad och klädd i slitstarkt brunt tyg. Stolen har fotstöd och ett ovalformat stativ i grått stålrör.

1 000,00 kr

Dizzie från Arper är ett nätt och runt soffbord i vitt med fasadkant. Underrede i rejäl grå metall, finns även grönt underrede.

1 300,00 kr

Fint runt fikabord i modellen Avec från kända EFG. Bordet har en skiva i ek och ett underrede i grått. Passar utmärkt som fikabord eller samtalsbord. 

Mått

Bredd 70 cm

Längd 72 cm

Hör av dig till kundtjänsten via Chatt eller 08-800 100 om denna produkt är intressant så berättar vi mer om den.

750,00 kr

Mycket snygg, stilren mötesstol alternativt fikastol. En bekväm snurrbar stol som är vadderad och klädd i svart läderimitation. Kromat underrede. 

Mått

Längd 82 cm

Sittbredd 46 cm

Sitthöjd 47 cm

Hör av dig till kundtjänsten via Chatt eller 08-800 100 om denna produkt är intressant så berättar vi mer om den.

1 300,00 kr

Fint runt fikabord i modellen Avec från kända EFG. Bordet har en skiva i björk och ett underrede i grått. 

Finns även i ek och bok.

1 300,00 kr

Stilrent kvadratformat fikabord i modellen Avec från EFG. Bordet har fasadkanter, vit skiva och grått underrede. 

Nypris över 6500 SEK. 

Hör av dig till kundtjänsten via Chatt eller 08-800 100 om denna produkt är intressant så berättar vi mer om den

2 000,00 kr

Mycket elegant karmstol i modellen Aron från Lammhults ritad av Love Arbén. Klädd i svart tyg med vadderad sits och ryggstöd för bästa komfort. Stol med rundat ryggstöd som även fungerar som armstöd. Fungerar utmärkt både i fika-och mötesrummet. 

4 500,00 kr

Stilrent bord med mjuka linjer i modellen Bond från Offecct. Fint lägre bord som passar utmärkt i loungemiljö, mötesrum eller fikarum. 

Stativet är i silverfärgat stål och bordsskivan är i vit laminat. 

Hör av dig till kundtjänsten via Chatt eller 08-800 100 om denna produkt är intressant så berättar vi mer om den

1 500,00 kr

Detta bord är ett klassiskt och stilrent bord med vit skiva som följs av ett runt stativ i krom. Detta bord funkar utmärkt i både offentliga och privata miljöer såsom mindre konferensrum, mötesrum, fikabord, köksbord, soffbord eller loungebord.

4 000,00 kr

Mycket fint fikaset i fin kvalité som kommer från Isku i modellen Rudolf. Det som ingår är två stolar i lila läder med fyra kromade ben och det fina bordet från Skandiform med svart skiva, beige ram och fyrkryss krom stativ. Funkar utmärkt i konferensrum, fikarum med mera.

2 500,00 kr

En fantastisk och sällsynt barstol från Johanson design i modellen Satellite är designad av en av Sveriges mest kända möbelproducenter, Börje Johanson. De består av kromad benställning, fotstöd och är klädda i fin blå eller créme färgad läder-kvalité. Denna stol funkar utmärkt till köket, besöksrum med mera, den passar helt enkelt in i alla miljöer.